Ελλάδα&Κόσμος

Η «πατέντα» καπνιστή στις Σέρρες που έγινε viral (Video)

Ο συγκεκριμένος κατάφερε με έναν... ιδιαίτερο τρόπο, να... ντριμπλάρει τον αντικαπνιστικό νόμο, δίχως όμως να τον παραβαίνει.

Η «πατέντα» καπνιστή στις Σέρρες που έγινε viral (Video)

Ο συγκεκριμένος κατάφερε με έναν… ιδιαίτερο τρόπο, να… ντριμπλάρει τον αντικαπνιστικό νόμο, δίχως όμως να τον παραβαίνει.

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δένει τα χέρια των καπνιστών, οι οποίοι δεν θα μπορούν πλέον να ανάψουν το τσιγάρο τους σε κλειστούς δημόσιους χώρους. Σε αντίθεση με τους περισσότερους κάτοικους της χώρας, που θα πρέπει να βγαίνουν έξω για να κάνουν το τσιγάρο τους, ένας θαμώνας μαγαζιού από τις Σέρρες βρήκε τρόπο να καπνίζει δίχως να βγει έξω, αλλά και συνάμα χωρίς να παραβαίνει τον νόμο. Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral λόγω του χιουμοριστικού του χαρακτήρα, μπορείτε να δείτε την… ιδιαίτερη πατέντα.

SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close