Ελλάδα&ΚόσμοςΠοδόσφαιρο

Η Ρόμα συνεργάζεται με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για ανήλικους που αγνοούνται (vid)

Η Ρόμα συνεργάζεται με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για ανήλικους που αγνοούνται (video)

 

Τέλεια πρωτοβουλία από τη Ρόμα, που για κάθε μεταγραφή που ανακοινώνει, παίζει και ένα βίντεο με παιδιά που αγνοούνται και για την Ελλάδα συνεργάζεται με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Ρόμα δημιούργησε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Για κάθε μεταγραφή που ανακοινώνει, μαζί με το σχετικό βίντεο για τον κάθε ποδοσφαιριστή, παίζει δίπλα και ένα άλλο, όπου εμφανίζονται εικόνες από παιδιά που αγνοούνται. Αυτό συμβαίνει σε κάθε λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, κάτι που ισχύει και για την Ελλάδα. Μάλιστα, το AS Roma Greek συνεργάζεται στη χώρα μας με το Χαμόγελο του Παιδιού σε μία προσπάθεια να βοηθήσει να βρεθούν ανήλικοι που έχουν χαθεί.

Tags

Αντώνης Σολάρης

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close