Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Λοιπά Σπορ / Ίδρυση Αερολέσχης Πάρου – Αντιπάρου

Ίδρυση Αερολέσχης Πάρου – Αντιπάρου

Ίδρυση Αερολέσχης Πάρου – Αντιπάρου

Η Αερολέσχη Πάρου – Αντιπάρου είναι γεγονός! Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Πάρου πριν λίγους μήνες δημοσιεύθηκε το καταστατικό της Αερολέσχης Πάρου – Αντιπάρου που εδρεύει στην Πάρο. Η Αερολέσχη είναι μη κερδοσκοπικό αεραθλητικό σωματείο και έχει σαν σκοπό την διάδοση της αεροπορικής ιδέας και του αεραθλητικού πνεύματος, ιδιαίτερα στους νέους.
Η Αερολέσχη Πάρου – Αντιπάρου υπάγεται στην ΕΛΑΟ (Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος).

Η ιδέα της ίδρυσης της Αερολέσχης ανήκει σε πέντε πιλότους, κατοίκους της Πάρου, που από αγάπη προς τη πτήση αποφάσισαν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και τον ενθουσιασμό τους για να μάθουν όλοι και κυρίως οι νέοι, πόσο υπέροχο πράγμα είναι να πετάς με αεροπλάνο, ελικόπτερο, ανεμόπτερο και κάθε είδους ιπτάμενη μηχανή και να γνωρίσουν την μαγεία της πτήσης!..

Η Αερολέσχη Πάρου Αντιπάρου φιλοδοξεί να οργανώσει και διαδώσει τον αεραθλητισμό στη Πάρο & Αντίπαρο, με συναντήσεις και ομιλίες αεροπορικού περιεχομένου, προβολές και πτήσεις εθισμού με μικρά αεροπλάνα και ελικόπτερα από το αεροδρόμιο της Πάρου.

Πηγή: parosin.gr

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αγιοβασιλίτσα, παραλία, Τέτα Παναγιωτοπούλου

Τέτα-τετ στην παραλία με την καυτή… Αγιοβασιλίτσα μέσα στο καταχείμωνο!

Τέτα-τετ στην παραλία με την καυτή… Αγιοβασιλίτσα μέσα στο καταχείμωνο! Ποια χορεύτρια εκτός από τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares