Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους «δεν κρατιέσαι» και η αλήθεια είναι ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν είναι καθόλου σπάνια. Είτε πρόκειται για αυτό είτε απλά φτάνεις πιο γρήγορα στην.. γραμμή του τερματισμού, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσεις την απόδοσή σου στο σεξ. Για να μην αισθάνεσαι άσχημα, τα αποτελέσματα έρευνας έδειξαν ότι η μέση διάρκεια των περισσότερων Βρετανών στο κρεβάτι είναι τα 5 λεπτά.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;

Υπάρχει και είναι –κυριολεκτικά- πιο αστεία απ’ όσο φαντάζεσαι.

Ο Yuksek Ihtisas, ερευνητής σε νοσοκομείο της Τουρκίας, αποκάλυψε ότι το.. γαργαλητό είναι αυτό που χαρίζει στους άντρες περισσότερα λεπτά απόδοσης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, χρησιμοποιήθηκε σε πολύ ήπια μορφή το ηλεκτρικό ρεύμα ώστε να γαργαληθούν τα πόδια των αντρών που συμμετείχαν σε αυτήν. Ο Yusksek διαβεβαίωσε ότι δεν προκλήθηκε καθόλου πόνος, ίσα ίσα που οι άντρες ανέφεραν ένα «ευχάριστο συναίσθημα».

Μπορεί να ακούγεται παράλογο, όμως, πολλοί όχι μόνο το δοκίμασαν αλλά και το ευχαριστήθηκαν κιόλας, αφού το γαργαλητό αποτελεί φετίχ πολλών αντρών ανά τον κόσμο. Βέβαια, πριν ζητήσεις από την σύντροφό σου να σε γαργαλήσει δοκιμάστε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα προκαταρκτικά, στην οπτική επαφή και στις πιο.. αργές κινήσεις.