Ελλάδα&ΚόσμοςΠοδόσφαιρο

Λεύκωμα :”60 χρόνια Α’ Εθνική”

Ένα νοσταλγικό- ποδοσφαιρικό - ταξίδι !!!

Το επίσημο συλλεκτικό και αριθμημένο Λεύκωμα “60 χρόνια Α’ Εθνική”, παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της Super League. Μόλις  άρχισα να το ξεφυλλίζω  ένα άρωμα νοσταλγίας ξεπήδησε από μέσα του, ξύπνησαν μνήμες και ένα όμορφο ταξίδι ξεκίνησε. Η πένα του Δημήτρη Τσακίρη σε συνδυασμό  με την δημιουργική παρέμβαση του Γιάννη Γούβαλη και το απίστευτο φωτογραφικό υλικό αναδεικνύει μέσα από τις σελίδες του, μια πλήρη καταγραφή στοιχείων, τις πιο ενδιαφέρουσες  ιστορίες αλλά και τις κυριότερες πληροφορίες και γεγονότα στην 60χρονη ιστορία της Α΄ Εθνικής.

Κατά την παρουσίαση του Λευκώματος, οι συντελεστές αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η έκδοση ήταν αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας και έγινε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και  την αμέριστη στήριξη όλων των ομάδων. Ο Δημήτρης Τσακίρης μίλησε για την δυνατότητα που του δόθηκε να κάνει “...αυτό που μου αρέσει και ευχαριστώ τους κ.κ. Κοσμίδη και Μαυροειδάκο για αυτό.Πετάξαμε την ιδέα και ο πρόεδρος, ο κ. Λυσάνδρου, συμφώνησε και  προώθησε το θέμα. Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που να μείνει στη βιβλιοθήκη και να έχει πάντα την δική του συλλεκτική αξία. Τώρα 1,5 χρόνο μετά νιώθω ότι μου έδωσαν πεδίο να δουλέψω. Σε κάθε δουλειά χρειάζεται όμως και ένα 2ο μάτι, έτσι η ορθότητα του αποτελέσματος οφείλεται στον Πιέρ Κοσμίδη. “

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γούβαλης, (υπεύθυνος δημιουργικού της Red Panda) αντιμετώπισε όλο αυτό σαν  “… ένα ταξίδι για όσα έχουμε ζήσει. Κοιτάξαμε στο να επέμβουμε στο πως θα εμφανίσουμε σωστά αυτή την δουλειά. Περισσότερο χρόνο φάγαμε στις σωστές φωτογραφίες. Επίσης εστιάσαμε και στο λογότυπο σε μια προσπάθεια να συνδέσουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Τα χρώματα θα έπρεπε να δείχνουν το πάθος και όλα όσα μας συνδέουν με το ποδόσφαιρο και γι΄αυτό επιλέξαμε το χρυσό και το μαυρο. Επιλέξαμε ένα μεγάλο φορμάτ για την εκτύπωση και μία έκδοση, ιδιαίτερα πολυτελή. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλο αυτό.”

Δείτε εδώ πως μπορείτε να αποκτήσετε το λεύκωμα.

 

 

Tags

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close