Στίβος

Maska Runners μια νέα Καρναβαλική δράση πριν την παρουσίαση των στολών..(Photos)

Η αντίστροφη μέτρηση για το Συριανό Καρναβάλι Γεώργιος Σουρής 2020 έχει ξεκινήσει. Οι συνοδευτικές εκδηλώσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και προετοιμάζουν τη διήμερη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 29/2 και 1/3 σε Άνω Σύρο και Ερμούπολη, αντίστοιχα.

Η εκκίνηση δόθηκε από την αφετηρία των ΚΤΕΛ στο 1ο καρναβαλικό “Maska Runners” με τους δρομείς να τερματίζουν στη πλατεία Μιαούλη μία δράση στην οποία ευελπιστεί ότι θα καθιερωθεί όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος και θα συνοδεύει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του νησιού για τα επόμενα χρόνια.

Αρκετοί Συριανοί ήλθαν μασκαρεμένοι με τα παιδιά τους για να τρέξουν από την αφετηρία του ΚΤΕΛ προς την Πλατεία Μιαούλη για να ακολουθήσει η παρουσίαση των στολών των καρναβαλικών ομάδων.

Tags

Σολάρης Αντώνης-Χρύσανθος

Από το 1982 αρθρογραφεί χωρίς αμοιβή σε διάφορα έντυπα. Ξεκίνησε από την "Κοινή Γνώμη", ανταποκριτής της Σύρου στις εφημερίδες "Ομάδα και σπορ" και "Φως των σπορ" και στην εφημερίδα "Λόγος των Κυκλάδων". Στο sportcyclades24.gr αρθρογραφεί και φωτογραφίζει όλα τα αθλήματα. Επίσημος φωτογράφος σε παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Fina της FIVB , της CEV και σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος και League Cup της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close