Πέμπτη, 21 Ιούνιος, 2018
Αρχική / Cyclades Water Sports / Μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Τήνου

Μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Τήνου

Μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Τήνου ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσα από την επίσημη σελίδα του…

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 20/6 ξεκινάνε τα μαθήματα κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην παραλία του Πόρτο 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή. Ώρα έναρξης 16.30-17.30 για τα μεγαλύτερα παιδιά και 17.30 έως 18.15 για τα μικρότερα. Τη Δευτέρα 18/6 και ώρες 18.00 έως 20.00 στον οικίσκο του Ναυτικού Ομίλου Τήνου, στην παραλία της Αγκάλης παρακαλούνται όσοι γονείς ενδιαφέρονται, να προσέλθουν για τη συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων και την λεπτομερέστερη ενημέρωση από την κα. Ματίνα Βιδάλη, γυμνάστρια, η οποία είναι υπεύθυνη για τα μαθήματα κολύμβησης. Οι γονείς θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση καλής υγείας για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, καθώς και αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι.

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Χάλκινο το Ντουέτο της Εθνικής Νεανίδων στο Τεχνικό – το Μεξικό χρυσό λόγω απουσίας Ντουέτου της Εθνικής μας Γυναικών(ΦΩΤΟ)

Χάλκινο το Ντουέτο της Εθνικής Νεανίδων στο Τεχνικό – το Μεξικό χρυσό λόγω απουσίας Ντουέτου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares