Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Λοιπά Σπορ / «ΝΑΪΑΣ» Νάουσας Πάρου: Λίγα λόγια για το όνομα και την ιστορία του

«ΝΑΪΑΣ» Νάουσας Πάρου: Λίγα λόγια για το όνομα και την ιστορία του

«ΝΑΪΑΣ» Νάουσας Πάρου: Λίγα λόγια για το όνομα και την ιστορία του

Η προσωρινή διοίκηση του νεοσύστατου Ναυτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου «ΝΑΪΑΣ» δημοσιοποίησε κείμενο και φωτογραφίες σχετικά με το όνομα του Ομίλου καθώς και με τη δράση του Συλλόγου «ΝΑΪΑΣ» που δραστηριοποιήθηκε στη Νάουσα τη δεκαετία του ’30.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 9/10/2017 η προγραμματισμένη συνάντηση του Ομίλου με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Κωβαίο. Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από τους Τ. Κασαπίδη, Σ. Αναγνωστόπουλο, Ν. Παντελαίο, Γ. Μπρούση και Α. Βολοσυράκη.

Από πλευράς του Ομίλου, παρουσιάστηκαν οι βασικοί στόχοι του, δόθηκε έμφαση στην πρόθεση για αρμονική συνεργασία με το Δήμο και τη Δημοτική Επιχείρηση του Πάρκου ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του χαιρέτησε την δημιουργία του Ναυτικού Ομίλου Νάουσας, αναγνώρισε την χρησιμότητα ύπαρξής του και δήλωσε την υποστήριξη του στην προσπάθεια μας. Συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η συνάντηση των δύο πλευρών όταν πλέον θα έχει ιδρυθεί και επίσημα ο Όμιλος και θα υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση που θα θέσει συγκεκριμένα αιτήματα προς τον Δήμο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο για την πρόθεση του να στηρίξει την προσπάθεια μας.

Η Προσωρινή Διοίκηση

Πηγή :

parosin.gr

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αγιοβασιλίτσα, παραλία, Τέτα Παναγιωτοπούλου

Τέτα-τετ στην παραλία με την καυτή… Αγιοβασιλίτσα μέσα στο καταχείμωνο!

Τέτα-τετ στην παραλία με την καυτή… Αγιοβασιλίτσα μέσα στο καταχείμωνο! Ποια χορεύτρια εκτός από τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares