Αρχική / Cyclades Water Sports / Ναυτικός Όμιλος Σύρου των τριών θαλασσών (Φωτό)

Ναυτικός Όμιλος Σύρου των τριών θαλασσών (Φωτό)

Ναυτικός Όμιλος Σύρου των τριών θαλασσών (Φωτό)

 

Στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε press Conferrence στην οποία παρουσιάστηκε η ναυτική δράση «Ιστιοπλοΐα σε τρεις θάλασσες» ενταγμένη στο πρόγραμμα Erasmus με την συμμετοχή τριών Ναυτικών Ομίλων από την Βουλγαρία της Βάρνας και την Μαύρη Θάλασσα, από την Ισπανία της Τενερίφης και τον Ατλαντικό  και του Ναυτικού Ομίλου Σύρου από την Ελλάδα και το Αιγαίον Πέλαγος.

Κύριος ομιλητής-παρουσιαστής ήταν το μέλος του Δ/Σ του Ν.Ο Σύρου Δημήτρης Τσιργής ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα στα Ελληνικά και Αγγλικά με μετάφραση στα Ισπανικά και Βουλγαρικά.

Ο Αντώνης Μπουγιούρης σε σύντομη παρέμβασή του ευχαρίστησε το Δ/Σ του Ν.Ο Σύρου για την πρόσκληση και έκανε μια μικρή αναδρομή στις επιτυχίες στην διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του.

Με κολακευτικά λόγια για την φιλοξενία και την οργάνωση αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποι-προπονητές της Βάρνας και της Τενερίφης και ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά από την παραμονή τους στο νησί.

Από το ιστιοπλοϊκό τμημα του ΝΟΣ καλωσόρισε τους καλεσμένους  ο προπονητής Στρατής Μιχαήλ, ευχαρίστησε τον Όμιλο της Τενερίφης για την υπέροχη φιλοξενία πριν μερικές μέρες και του Ναυτικούς Ομίλους της Πάρου, της Τήνου και της Αντιπάρου για την  για την παραχώρηση σκαφών Optimist για τις ανάγκες του προγράμματος. Ειδικά ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετέχει στο Πρόγραμμα με δέκα παιδιά σε συνεργασία με τον Ν.Ο Σύρου.

Στην συνέχεια οι αποστολές των τριών Ομίλων πέρασαν και φωτογραφήθηκαν από δρόμους του Ιστορικού Κέντρου της Ερμούπολης και κατέληξαν στην Πλατεία Μιαούλη όπου έγινε η τελετή έναρξης του Προγράμματος στην Σύρο που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουνίου και περιλαμβάνει προπονήσεις, επισκέψεις σε μουσεία και σημαντικά κτίρια, παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων κλπ.

Διαβάστε την εισαγωγική ομιλία του Δημήτρη Τσιργή στην αίθουσα το Επιμελητηρίου.

  • «Αγαπητοί φίλες και φίλοι. Καλό απόγευμα.

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτή τη συνέντευξη τύπου σύμφωνα με τη ναυτική δράση «Ιστιοπλοΐα σε τρεις θάλασσες». Καλωσορίζουμε ιδιαίτερα τους φίλους μας από τη Βουλγαρία και τους Ισπανούς φίλους στο νησί της Σύρου. Καλωσορίζουμε επίσης τους φίλους μας από την Πάρο, με τους οποίους συνδεόμαστε με μακρόχρονη φιλία. Να σημειώσουμε ότι ο Ν.Ο Πάρου και ο Ν.Ο Τήνου έχουν διαθέσει αρκετά σκάφη τύπου Optimist για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος και 10 νεαροί αθλητές του Ν.Ο Πάρου συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα με την υποστήριξη του Ν.Ο Σύρου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Λίγο πριν ξεκινήσουμε, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που με μεγάλη γενναιοδωρία μας βοηθήσατε να κυλήσουν όλα ομαλά αυτή την εβδομάδα.

Όλοι οι χορηγοί μας εμφανίζονται στο banner του έργου, συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας Νότιας Αιγαίου, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του Επιμελητηρίου  Κυκλάδων.

Ο Τάκης Μιχαήλ, ο Γιάννης Γρυπάρης, δυο από τους προπονητές της Ιστιοπλοΐας Τριγώνου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα όχι μόνο προπονητικά, αλλά διοικητικά και οργανωτικά, οι γονείς του τμήματος και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Δ.Σ του Ν.Ο Σύρου και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του SNC, τον Γιώργο Φίλιο, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μας  από τις αρχές του προγράμματος, προσφέροντας σημαντική οικονομική και διοικητική κάλυψη

Η ιστιοπλοΐα σε τρεις θάλασσες είναι μια δράση μικρών συνεργατικών συνεργασιών με τη συμμετοχή τριών Ναυτικών Ομίλων

Τα κράτη της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Ισπανίας εκπροσωπούνται στο προαναφερθέν Ιστιοπλοϊκό Πρόγραμμα από: – Yacht Club «Capt. Georgi Georgiev – Port Varna» (Βουλγαρία), Ναυτικό Όμιλο Σύρου (Ελλάδα) και Actividades Nauticas Tenerife, Alejandro Cabrera (Ισπανία).

Οι αγώνες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους με ανταλλαγές επισκέψεων από αθλητές και μέλη των αθλητικών σωματείων.

Η Σύρος και η SNC είναι αυτή τη βδομάδα η χώρα υποδοχής των εκδηλώσεων ιστιοπλοΐας τύπου Optimist. Περισσότεροι από 40 νεαροί αθλητές συμμετέχουν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ταυτόχρονα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παράλληλες δράσεις όπως πολιτιστικές επισκέψεις και ανοικτές θεματικές μέρες.

Πριν δώσουμε το λόγο στους εκλεκτούς καλεσμένους και φίλους μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τούτο το βήμα τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας Αντώνη Μπουγιούρη με πολλαπλές διεθνείς διακρίσεις στο ανώτατο επίπεδο στον παρόντα χρόνο, πρόσφατα επίσης μόλις νέο Πανελληνιονίκη, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσά μας και θα είναι πιο ενεργά μαζί μας στην τελετή έναρξης που θα ακολουθήσει στην πλατεία.

Έχουμε την τιμή να έχουμε σήμερα μαζί μας τον Ivan Kirchev, τον Πρόεδρο του Yacht Club του λιμανιού της Βάρνας και τον Alejandro Cabrera από την Ναυτική Ομάδα της Τενερίφης. Επίσης τους προπονητές των ομάδων Nikolay Vasilev, Martin Velkov (Βάρνα), Fabrizio Sanviti (Τενερίφη-Ισπανία), Γιάννης Γρυπάρης και Στρατής Μιχαήλ (Ν.Ο Σύρου Ελλάδα)

Θα θέλαμε να επεκτείνουμε το θερμό μας καλωσόρισμα σε όλους τους νέους αθλητές που έρχονται σε αυτό το φόρουμ.

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην τελετή έναρξης σύμφωνα με τη ναυτική δράση «Ιστιοπλοΐα σε τρεις θάλασσες». Καλωσορίζουμε ιδιαίτερα τους φίλους μας από τη Βουλγαρία και τους Ισπανούς φίλους στο νησί της Σύρου. Καλωσορίζουμε επίσης τους φίλους μας από την Πάρο, με τους οποίους συνδεόμαστε με μακρόχρονη φιλία. Να σημειώσουμε ότι ο Ν.Ο Πάρου και ο Ν.Ο Τήνου έχουν διαθέσει αρκετά σκάφη τύπου Optimist για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος και 10 νεαροί αθλητές του Ν.Ο Πάρου συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα με την υποστήριξη του Ν.Ο Σύρου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Λίγο πριν ξεκινήσουμε, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που με μεγάλη γενναιοδωρία μας βοηθήσατε να κυλήσουν όλα ομαλά αυτή την εβδομάδα.

Όλοι οι χορηγοί μας εμφανίζονται στο banner του έργου, συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας Νότιας Αιγαίου, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.»

 

 

 

 

 

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4,7 σε αριθμούς…

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4,7 σε αριθμούς…   Του Αντώνη Σολάρη Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Shares