Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Volley / Peiratiko.net / Το νέο Λογότυπο του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Το νέο Λογότυπο του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Το νέο Λογότυπο του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου τη σεζόν 2017-18 θα φέρει νέο Λογότυπο, μετά και την απόφαση που πάρθηκε στην Γενική Συνέλευση του Ιουνίου (25-6-2017). Τα πάντα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια όταν η διοίκηση του Συλλόγου αναζήτησε νέο Λογότυπο και απευθύνθηκε για σχεδιασμό στους τελειόφοιτους του Τμήματος Σχεδίασης Προϊόντων και συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έδρα τη Σύρο. Το σχέδιο επιλέχθηκε μεταξύ πολλών άλλων με κριτήρια την σύγχρονη αντίληψη στο σχεδιασμό λογοτύπων αθλητικών σωματείων, την απλότητα, την καθαρότητα και την σαφήνεια έκφρασης της ταυτότητας του συλλόγου. Δημιουργός του νέου Λογότυπου είναι ο Μιχάλης Κασσωτάκης ο οποίος δημιούργησε ένα νέο Λογότυπο με τα παραπάνω στοιχεία.

Ο Μιχάλης Κασσωτάκης Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων το 2015 με βαθμό 7,5. Εργασιακή Εμπειρία: Junior Designer/Programmer: ΑΙΛΗΝΤ Α.Ε. Πληροφορικής-Ανάπτυξης Λογισμικού (Πρακτική Άσκηση 2014 (3ο τετράμηνο).

Κύριες Εργασίες

Δημιουργία του νέου Λογότυπου της εταιρίας και παρουσίασης Brandbook.

Ανάπτυξη κώδικα για κίνηση του χρήστη σε ψηφιακό περιβάλλον.

Δημιουργία 3D  περιεχομένου για ηλεκτρονικό παιχνίδι

Δεξιότητες

Πειθαρχία στη τήρηση προθεσμιών

Ικανότητα ομαδικής συνεργασίας

Οργάνωση του χρόνου

Προσαρμογή workflow

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Μαρούλης-Γιορντάνοφ μιλούν για τον Φοίνικα (Βίντεο)

Μαρούλης-Γιορντάνοφ μιλούν για τον Φοίνικα (Βίντεο) Ο Θάνος Μαρούλης και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ μίλησαν στον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares