Χωρίς κατηγορία

Ο αέρας τα έκανε μαντάρα στη λίμνη Γκάρντα

Ο αέρας έκανε μαντάρα τη λίμνη Γκάρντα

Του Αντώνη Σολάρη

 

Την πρώτη μέρα στη Γκάρντα υπήρχε άπνοια και οι σέρφερ έμειναν αραχτοί στη στεριά περιμένοντας μάταια τα φυσήξει. Έτσι λοιπόν οι διοργανωτές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος RS:X  αποφάσισαν την δεύτερη μέρα να δοθεί η εκκίνηση της πρώτης κούρσας στις 8:00 μήπως και προλάβουν να ολοκληρώσουν κάποια ιστιοδρομία.

 

Ξύπνησαν λοιπόν τα παιδιά από τα άγρια χαράματα και έπειτα από λίγο αναγκάστηκαν σταματήσουν την κούρσα πριν την ολοκλήρωσή της γιατί τους πληροφόρησε η Μετεωρολογική υπηρεσία  ότι έρχεται ένα από τα μπουρίνια της περιοχής που προκαλούν ζημιές.

Για μια ώρα περίπου το μπουρίνι τα έκανε μαντάρα και μετά βγήκε ήλιος όμως προκάλεσε ζημιές στους εξοπλισμούς  πολλών αθλητών μεταξύ των οποίων και τριών της εθνικής ομάδας.

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης στην πρώτη μισερή ιστιοδρομία τερμάτισε 24ος στο 1ο γκρουπ και είναι 47ος στο σύνολο. Σήμερα παλαβού καιρού επιτρέποντος έχουν προγραμματιστεί τρεις κούρσες για να συγκροτηθούν ο χρυσός και ο αργυρός στόλος. Αναμένουμε.

 

Αντώνης Σολάρης

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close