Στίβος

Ο Πανναξιακός ΑΟ για τις επιτυχίες της ομάδας στίβου

Ο Πανναξιακός ΑΟ για τις επιτυχίες της ομάδας στίβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η οικογένεια του Πανναξιακού (Δ.Σ Τμήμα στίβου-φίλαθλοι) συγχαίρει την ομάδα στίβου ανδρών-γυναικών του συλλόγου που στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάτρα 27-28/07) κατέκτησε ένα χρυσό (Α.Δημητράκης με την εκπληκτική επίδοση
3.39.90΄ στα 1500μ) ένα χάλκινο (Δ.Χονδροκούκης στο άλμα εις ύψος με επανεμφάνιση ύστερα από 5 χρόνια απουσίας) μια 5η θέση (Μ.Σταματόγιαννης στη σφαιροβολία με επανεμφάνιση ύστερα από 5 χρόνια) και μερικές άλλες καλές εμφανίσεις (Ακτύπης, Κατραούρας) και συνολικά μια πολύ καλή θέση στη γενική κατάταξη παρά τις σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμού της πρωταθλήτριας Μπελιμπασάκη Μαρίας και του πρωταθλητή στα σπρίντ Στεργιούλη Ευθύμιου.
Θεωρούμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας WAFFLE HOUSE, KOUTELIERIS SPAR, Κουμερτάς Μέλι, ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ, DOLE και ΥΦΑΝΤΗΣ, BLUESTAR για την σημαντική βοήθεια τους όπως επίσης την SEAJETS την χορηγία των εισιτηρίων σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα .
Τονίζουμε τέλος την σημαντική διευκόλυνση του κ. Δημήτρη Παππά αντιπρόεδρου της ΕΑΣ Κυκλάδων προς την ομάδα όπως επίσης και την αξιόλογη στήριξη του κ. Δημήτρη Καρούση

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Πρόεδρος                                                                                         Γενικός Γραμματέας
Βαγγέλης Κάρλοβιτς                                                                            Στεφάνου Νικόλαος

Tags

Αντώνης Σολάρης

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close