ΠοδόσφαιροΤοπικό Ανδρών (ποδόσφαιρο)

Πανσιφναϊκός: Οι δρόμοι που οδηγούν στη καταξίωση είναι πολλοί

Πανσιφναϊκός: Οι δρόμοι που οδηγούν στη καταξίωση είναι πολλοί

Ο Πανσιφναϊκός με Δελτίο Τύπου συγχαίρει τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και τους καθηγητές τους…….

Θα θέλαμε να συγχαρούμε από καρδιάς σε όλους τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  και να τους ευχηθούμε καλή ακαδημαϊκή πορεία.

Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά τους, γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες που θα αποτελέσουν τη βάση για τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Θα θέλαμε όμως να απευθύνουμε συγχαρητήρια και στους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών αλλά και τις οικογένειες των παιδιών που παρείχαν κάθε υλική, ηθική και ψυχολογική στήριξη.

Αλλά και σε όσους μαθητές δεν τα κατάφεραν , να τους συγχαρούμε γα τον αγώνα που κάνανε και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Οι  δρόμοι που οδηγούν στην καταξίωση είναι πολλοί αρκεί να μην απογοητευόμαστε και οι υψηλοί στόχοι να αποτελούν το κίνητρο για εκ νέου προσπάθεια ή και για επαναπροσδιορισμό επιλογών.

Ο Πρόεδρος                                                          Η Γεν. Γραμματέας

Ξύδης Γεώργιος                                                    Ατσόνιου Ευαγγελία

Tags

Αντώνης Σολάρης

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close