Δευτέρα, 23 Απρίλιος, 2018
Αρχική / Cyclades Water Sports / Πέμπτη 12 Απριλίου ο αγιασμός του Ν.Ο Σαντορίνης

Πέμπτη 12 Απριλίου ο αγιασμός του Ν.Ο Σαντορίνης

Πέμπτη 12 Απριλίου ο αγιασμός του Ν.Ο Σαντορίνης

Ο Ν.Ο.Σ. (Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης) είναι στην πολύ ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την έναρξη τον μαθημάτων ιστιοπλοΐας τριγώνου για παιδιά από 7 – 15 ετών. Ο αγιασμός θα γίνει στις 12 Απριλίου 2018 ημέρα Πέμπτη στις 5μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Βλυχάδα δίπλα στο αλιευτικό καταφύγιο, όπου οι προπονητές θα καθορίσουν το πρόγραμμα μαθημάτων και παράλληλα θα απονεμηθούν τα πτυχία Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης στους 24 συμπατριώτες μας, που παρακολούθησαν με επιτυχία τα μαθήματα της Σχολής του Ν.Α.Σ.Π.Ο.Ρ.  στην Σαντορίνη, τον Νοέμβριο του 2017.

Η Ιστιοπλοΐα είναι Άθλημα, Χόμπι, Τέχνη, Αναψυχή, Εμπειρία. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Ελληνικές θάλασσες με τα χιλιάδες νησιά τους, προσφέρονται, λόγω των καιρικών συνθηκών και της διαμόρφωσης των ακτών, για ιστιοπλοΐα όσο κανένα άλλο μέρος στον κόσμο! Ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε αυτά τα πλεονεκτήματα της χώρας μας.

 

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Ψήφισμα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη

Ψήφισμα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑ Το Διοικητικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares