Δευτέρα, 22 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Λοιπά Σπορ / «Η Περιφέρεια στηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις»

«Η Περιφέρεια στηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις»

Το μήνυμα του Αντιπεριφεριάρχη κ. Γιώργου Λεονταρίτη, σχετικά με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις…

Κέντρο αθλητικού τουρισμού επιχειρεί να καταστήσει τα νησιά μας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υποστηρίζοντας οικονομικά και ηθικά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις  υψηλού αγωνιστικού και οργανωτικού επιπέδου.

Γιώργος Λεονταρίτης: «Υποστηρίζουμε τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στα νησιά μας, με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού»

  • Μόνο για τον Ιούνιο επιχορηγήθηκαν αθλητικές δράσεις με το ποσό των 45.000,00 ευρώ.

 

«Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ως ειδική μορφή τουρισμού, αποτελεί για μας στρατηγικό στόχο.

Τα νησιά μας εδραιώνονται στον αθλητικό χάρτη ως ο ιδανικός τόπος για να φιλοξενήσουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας και ακτινοβολίας».

Στη δήλωση αυτή προέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης αισθανόμενος δικαιωμένος από την  επιτυχημένη στρατηγική της Περιφερειακής Αρχής να στηρίζει συνέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, προσφέροντας συγκινήσεις και εντυπωσιακό θέαμα, με ταυτόχρονη στόχευση στην ανάδειξη και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών μας, στην έλξη του ποιοτικού τουρισμού με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής  περιόδου.

 

Στο πλαίσιο της «φιλοσοφίας» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μόνο για τον μήνα Ιούνιο επιχορηγήθηκαν:

 

  • Στη Σύρο οι διοργανώσεις του  «Syros Run 2017», της συγχρονισμένης κολύμβησης «Hellas Beetles Cup», του «2nd TRIMORE Syros Triathlon», των «τελικών πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κ -16/Κ-14/ Κ-12», το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τμημάτων υποδομών που θα πραγματοποιηθεί 22-26 Ιουνίου και το τουρνουά υδατοσφαίρισης «ΜINI VIKELAS CUP», που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου  έως τις 2 Ιουλίου  2017.
  • Στην Πάρο επιχορηγήθηκε ο  «3ος Γύρος Πάρου με Παράλληλες Δράσεις», το «Paros Beach Handball Tournament», που θα πραγματοποιηθεί στο νησί,  στις 23–25 Ιουνίου 2017 και στην Αντίπαρο ο  «6ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου  24,4 χλμ.».
  • Στην Τήνο το «Tinos Running Experience 2017».
  • Στη Νάξο το «Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων και Εφήβων», που θα πραγματοποιηθεί στις 23–24  Ιουνίου 2017, και η διοργάνωση «Μικροί και Μεγάλοι Ποδοσφαιριστές σε Δράση – Οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού και του ΟΦΗ εκπαιδεύουν τους μικρούς αθλητές», που θα πραγματοποιηθεί στις  24–25  Ιουνίου   2017
  • Στην Άνδρο το τουρνουά καλαθοσφαίρισης ηλικιών 2006-2007.

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει ως συνδιοργανωτής και πολλές άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν τους επόμενους μήνες στα νησιά μας στο πλαίσιο της στήριξης του αθλητικού τουρισμού.

 

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus (+) «SAILING ON THREE SEAS»…

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus (+) «SAILING ON THREE SEAS»… Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, πιστοποιημένος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares