Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Cyclades Water Sports / Πολύ καλή εμφάνιση του ΝΟ Πάρου στα Βικέλεια

Πολύ καλή εμφάνιση του ΝΟ Πάρου στα Βικέλεια

Πολύ καλή εμφάνιση του ΝΟΠ στα Βικέλεια

Το διήμερο 27-28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στη Σύρο οι κολυμβητικοί αγώνες “ΒΙΚΕΛΕΙΑ 2017 “, στη μνήμη του Έλληνα ποιητή, πεζογράφου, αλλά και πρώτου προέδρου της Δ.Ο.Ε. , Δημήτρη Βικέλα.

Ο Όμιλός μας συμμετείχε με δώδεκα αθλητές, που είχαν εξαιρετική παρουσία και κατέκτησαν πολλά μετάλλια στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.
Με την αποστολή του Ν.Ο.Π. ταξίδεψε για τη Σύρο και ο αθλητής του Α.Ο.Π. , Ιωσήφ Μπρουκς.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους και στις προπονήτριες κ. Παντελαίου Μαρία και Ζαμπέτα Χριστίνα, που συνόδεψαν τα παιδιά στους αγώνες, για την εξαιρετική τους δουλειά.

Τις θερμές μας ευχαριστίες και στο μέλος του Ομίλου κ. Βασιλά Αναστάσιο, που μερίμνησε για την ασφαλή μεταφορά μέρους της αποστολής στη Σύρο.

Πηγή: parianostypos.gr

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αγωνιστική δράση του Τμήματος Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟ Σύρου

Αγωνιστική δράση του Τμήματος Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟ Σύρου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares