ΠοδόσφαιροΣτίβοςΤοπικό Ανδρών (ποδόσφαιρο)

Προχωρούν οι διαδικασίες εκσυγχρονισμού του Σταδίου Άνδρου

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την έγκριση χρηματοδότησης του έργου «Εκσυγχρονισμός δημοτικού σταδίου, γηπέδου 5×5 Καππαριάς και γηπέδου Μπατσίου, προϋπολογισμού 573.883,75 +ΦΠΑ 24%» από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και  Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη όπως μας ενημερώνει η νέα βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού.

Θυμίζουμε ότι πριν ένα μήνα περίπου δημιουργήθηκε αναστάτωση με ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ του πρώην Δήμαρχου Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη  και του σημερινού  Δημήτρη Λοτσάρη ύστερα από δημοσίευμα του sportcyclades24.gr  για την έγκριση των συγκεκριμένων έργων τα οποία φαίνεται ότι δρομολογούνται θετικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Άνδρου και την έγκριση σύμφωνης γνώμης «Εκσυγχρονισμός δημοτικού σταδίου, γηπέδου 5×5 Καππαριάς και γηπέδου Μπατσίου, προϋπολογισμού 573.883,75 +ΦΠΑ 24%».

Πλέον, άλλο ένα μόνιμο αίτημα των κατοίκων της Άνδρου γίνεται πραγματικότητα.

Ο ρόλος του αθλητισμού στην ζωή, ιδίως των νέων, είναι ιδιαίτερα σημαντικός και πρέπει να φροντίσουμε πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση να τον ενισχύσουμε. 

Με εκτίμηση 

Κατερίνα Μονογυιού 

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ 

Tags

Αντώνης Σολάρης

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close