Κυριακή, 21 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Ρούσσος: Αν δικαιωθούμε στα δικαστήρια, τα χρήματα σε όλες τις ακαδημίες της Σύρου (Βίντεο)

Ρούσσος: Αν δικαιωθούμε στα δικαστήρια, τα χρήματα σε όλες τις ακαδημίες της Σύρου (Βίντεο)

Στην χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων που προηγήθηκε της κλήρωσης, το λόγο πήρε και ο τεχνικός Διευθυντής του Άγιαξ Σύρου, όπου μίλησε για το χρέος της ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μετά την ενημέρωση που είχαμε εμείς για το χρέος του Άγιαξ και παρότι η προηγούμενη διοίκηση έχει λάβει 21.000 ευρώ, αυτό έπρεπε πρώτα να εξετάσει η διοίκηση του Πάγου και θέλω να ενημερωθούν όλα τα σωματεία των Κυκλάδων, πως ο Άγιαξ Σύρου έχει πληρώσει για το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων 21.000 ευρώ. Ο Πανναξιακός για παράδειγμα και ο Ανδριακός δεν πληρώνει για το γήπεδο. Εμείς πληρώνουμε 21 και 5 τώρα 26. Με ενημέρωση που είχαμε από τους δικηγόρους της ΕΠΟ, μας είπαν να προσφύγουμε δικαστικά, καθώς το γήπεδο δεν πληροί της προϋποθέσεις. Αν δικαιωθούμε, εμείς τα χρήματα θα τα δώσουμε σε όλες τις ακαδημίες της Σύρου, συμπεριλαμβανομένου και του Πάγου. Επίσης σε επικοινωνίας που είχαμε με τον πρώην Δήμαρχο κ. Δεκαβάλα, αλλά και τον τωρινό Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαραγκό, μας είπαν πως στο χρησιδάνειο υπάρχει μέριμνα, ώστε τα σωματεία να μπορούν να γυμνάζονται. Είμαστε ερασιτεχνικά σωματεία και παρέχουμε αθλητισμό στην νεολαία. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε αυτά τα ασύλληπτα ποσά 20.000 και 25.000 ευρώ, όταν όλα τα σωματεία της Σύρου είχαν φύγει για αν μην πληρώνουν. Για να ενημερωθεί σωστά η κοινή γνώμη, τα χρωστάμε αυτά τα λεφτά, τα χρωστάμε όμως κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις. Έπρεπε να υπάρχει μέριμνα, να γίνεται δωρεάν αθλητισμός. Δεν μπορούμε να κάνουμε αθλητισμό και να πληρώνουμε αυτά τα ασύλληπτα ποσά, γιατί αν ήταν έτσι θα μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα οικόπεδο  και να έχουμε το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο. Παρόλα αυτά για αν μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχουμε πληρώσει εφάπαξ το ποσό και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να είναι τυχερές στο πρωτάθλημα και να κάνουν μια καλή πορεία.

Επιφυλασσόμαστε , παντός δικαιώματος, καθώς οι δικηγόροι μας μας είπαν πως αν υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα, δεν επιτρέπεται καμία ομάδα να βγει από το πρωτάθλημα και κανένας να μη βγάλει δελτίο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε το βίντεο και αναλυτικά τα όσα είπε ο Κ. Ρούσσος  στην ομάδα του Facebook ΕΔΩ

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Συνέχεια στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με την 7η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο

Συνέχεια στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με την 7η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο Συνέχεια στο Ανεξάρτητου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares