Λοιπά Σπορ

Σάρωσε η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Cheer League για το 2019

Ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η τελική κατάταξη της CheerLeague για το 2019 και η Ελλάδα για ακόμα μία χρονιά, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης.

 Την πρωτιά στην κατηγορία τους Senior DoubleCheer Hip Hop, κατέκτησαν οι Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης από τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, με τις Νηριήδες Θεσσαλονίκης και τον ΑΓΟΠ Μυρτάλη στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα. 

Την πρωτιά κατέκτησαν επίσης οι αθλήτριες Άννα Διδασκάλου και Ελένη Τσιουπρά από το σύλλογο Ελληνικό Αστέρι, καθώς τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κατηγορίας JuniorDouble Cheer Hip Hop. Στην ίδια κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, βρέθηκαν και οι αθλήτριες του ΑΓΟΠ Μυρτάλη, Ζωή Κολοβού και Μαρία Κοτταρίδη. 

Στην κατηγορία Senior Cheerfreestyle pom το Ελληνικό αστέρι κατέκτησε την 3η θέση με τις αθλήτριες Συμεωνίδου Ιωάννα και Καραμυτηλιού Ραφαέλα καθώς επίσης την 3η θέση στην κατηγορία JuniorCheer Freestyle Pom με τις αθλήτριες Κατερίνα Αποστολάτου και Μαρία Μπαϊρακταρίδου, πίσω από δύο ομάδες της Ρωσίας. 

Σε ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία Senior CheerFreestyle Pom οι Αμαζόνες Βάρης ανέβηκαν στην  5η Θέση από 49 ομάδες, ενώ στην κατηγορία  Junior CheerFreestyle Pom, οι Αμαζόνες Βάρης (L2) και Ηλιούπολης στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα, από 78 ομάδες που συμμετείχαν συνολικά στην κατηγορία. 

Στην κατηγορία JUNIOR CheerleadingTeam Coedo ΑΚΟ Λειβαδιάς κατέλαβε την 10η θέση στην Ευρώπη. 

Συνολικά στις 8 από τις 10 ηλικιακές και αγωνιστικές κατηγορίες, βρέθηκαν 60 ελληνικές συμμετοχές και μάλιστα όπως προαναφέρθηκε στις δύο 2 κατηγορίες εξ αυτών, η πρώτη θέση ήταν γαλανόλευκη, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την σωστή και ολοκληρωμένη προσπάθεια που πραγματοποιείται τόσο από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, όσο και από όλους τους Συλλόγους-Μέλη αυτής.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tags

Σολάρης Αντώνης-Χρύσανθος

Από το 1982 αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα. Ξεκίνησε από την "Κοινή Γνώμη", ανταποκριτής της Σύρου στις εφημερίδες "Ομάδα και σπορ" και "Φως των σπορ" και στην εφημερίδα "Λόγος των Κυκλάδων". Στο sportcyclades24.gr αρθρογραφεί και φωτογραφίζει όλα τα αθλήματα. Επίσημος φωτογράφος σε παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Fina της FIVB , της CEV και σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος και League Cup της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close