Στίβος

Στην Κω 29-30 Σεπτεμβρίου οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

Στην Κω 29-30 Σεπτεμβρίου οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

Στην Κω θα γίνουν φέτος οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου (παρότι υπήρχε σχετική πρόταση και από το νησί της Ρόδου για τη φιλοξενία τους), καθώς δεν θα μπορούσαν να παραδοθούν εγκαίρως τα έργα στο στάδιο Ικαρίας, ώστε μετά το 1996, το νησί του Βορείου Αιγαίου ν’ αποτελούσε την οικοδέσποινά τους.

Έτσι, η διοργάνωση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29-30 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να γίνει ξανά στην Κω και το Νέο Στάδιο Ανταγόρα, ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Ο Δήμος Κω όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Θάνος, Σταματάκης στο Πρωινό με ΕΚΦΡΑΣΗ και την Καλλιόπη Δανελλάκη, είχε εξασφαλίσει σχετική δαπάνη, για να καλύψει έξοδα ύψους 22.500 ευρώ κι έτσι τελικώς κατάφερε να πάρει τη διοργάνωση συμμετοχής εκατοντάδων αθλητών-αθλητριών απ’ όλα τα νησιά του Αρχιπελάγους.

Tags

Σολάρης Αντώνης-Χρύσανθος

Από το 1982 αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα. Ξεκίνησε από την "Κοινή Γνώμη", ανταποκριτής της Σύρου στις εφημερίδες "Ομάδα και σπορ" και "Φως των σπορ" και στην εφημερίδα "Λόγος των Κυκλάδων". Στο sportcyclades24.gr αρθρογραφεί και φωτογραφίζει όλα τα αθλήματα. Επίσημος φωτογράφος σε παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Fina της FIVB , της CEV και σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος και League Cup της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close