Στίβος

Στην τελική ευθεία για τον 9ο Γύρο Υπερμαραθώνιο Γύρο της Πάρου

Στην τελική ευθεία για τον 9ο Υπερμαραθώνιο Γύρο της Πάρου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της οργανωτικής επιτροπής του 9ου Γύρου της Πάρου, αφού έμειναν λίγες μέρες  για το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός της Πάρου προκειμένου να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών τόσο των διοργανωτών (ΑΟ ΠΑΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ) όσο και των αθλητών που θα τρέξουν σ΄αυτόν τον πανέμορφο και ιδιαίτερο αγώνα. 
Η ψυχή του 9ου Υπερμαραθώνιου γύρου της Πάρου είναι φυσικά οι 150 και πλέον εθελοντές που θα βρίσκονται κατά μήκος όλης της διαδρομής συνδράμοντας την προσπάθεια και την ασφάλεια του κάθε αθλητή.

Οι δρομείς θα διανύσουν  περιφερειακά   ολόκληρο το κατάλευκο νησί των Κυκλάδων περνώντας από τα σημαντικότερα χωριά και τις τοποθεσίες του, σε μια διαδρομή ιδιαίτερα ελκυστική και ευχάριστη συνολικής απόστασης 54 χιλιομέτρων!!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου. Στις 5 το απόγευμα θα δοθεί η εκκίνηση από την Πλατεία Μαντώς Μυρογένους της Παροικιάς και οι αθλητές θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο μετά από τρεις ώρες περίπου. 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου μετά την παράταση που έδωσε η επιτροπή αγώνα και oοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν την Παρασκευή 7/6 και το Σάββατο 8/6 το πρωί όπως προβλέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα εγγραφές.

  

 

 

Πρόγραμμα 9ου Υπερμαραθώνιου Γύρου της Πάρου
Λειτουργία Γραμματείας (Ολοκλήρωση εγγραφής – παραλαβή αριθμών)
στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους στην Παροικία
Παρασκευή 7 Ιουνίου 21:00-23:00
Σαββάτο 8 Ιουνίου 10:30-13:00 & 16:00-16:45
Σαββάτο 8 Ιουνίου
στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους στην Παροικία
11:00 Τεχνική ενημέρωση αθλητών από την Οργανωτική επιτροπή και οδηγίες άμεσης βοήθειας από το γιατρό και Διευθυντή του Κ.Υ. Πάρου κο Γεώργιο Τζανίδη.
12:00 Γεύμα αθλητών, pasta party.
17:00 Εκκίνηση αγώνα.
20:30 Υποδοχή τερματιζόντων αθλητών.
22:00 Παράθεση γεύματος στους αθλητές.
24:00 Λήξη αγώνα.
Κυριακή 9 Ιουνίου
Αποχαιρετιστήρια τελετή στο εστιατόριο “Ελαία” στην Παροικία
09:30 Προσέλευση-Καφές.
10:00 Ανάγνωση σειράς τερματισμού και χρόνου των τερματισάντων αθλητών. Απονομές αναμνηστικών στους χορηγούς & συλλογικούς φορείς της Πάρου.
11:30 Ξενάγηση αθλητών (προαιρετικά) και των συνοδών τους στον ιστορικό ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, ένα από τα σημαντικότερα Χριστιανικά μνημεία της Ελλάδας. Στους συμμετέχοντες στην ξενάγηση αθλητές, θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

 

Tags

Σολάρης Αντώνης-Χρύσανθος

Από το 1982 αρθρογραφεί χωρίς αμοιβή σε διάφορα έντυπα. Ξεκίνησε από την "Κοινή Γνώμη", ανταποκριτής της Σύρου στις εφημερίδες "Ομάδα και σπορ" και "Φως των σπορ" και στην εφημερίδα "Λόγος των Κυκλάδων". Στο sportcyclades24.gr αρθρογραφεί και φωτογραφίζει όλα τα αθλήματα. Επίσημος φωτογράφος σε παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Fina της FIVB , της CEV και σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος και League Cup της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close