Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Cyclades Water Sports / Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 Plus οι Λεωνίδας και Πέτρος Τσορτανίδης

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 Plus οι Λεωνίδας και Πέτρος Τσορτανίδης

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 Plus οι Λεωνίδας και Πέτρος Τσορτανίδης

Του Αντώνη Σολάρη

Ο Λεωνίδας και ο Πέτρος Τσορτανίδης ρίχνονται από σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου στη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Techno293 Plus στο

Saint Pierre Quiberon της περιοχής  Brittany της Γαλλίας. Οι αγώνες αυτοί έχουν και τον χαρακτήρα πρόκρισης  στην Ολυμπιάδα νεότητας που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή το 2018.

Από την Ευρώπη θα πάρουν το εισιτήριο τέσσερεις κορυφαίοι σέρφερ των τεσσάρων πρώτων Χωρών. Εκτός λοιπόν από την κατάκτηση των τριών μεταλλίων θα γίνει μάχη και για το ποιος θα εξασφαλίσει την πρωτιά της κάθε χώρας που θα το στείλει στην Αργεντινή.

Καθημερινά θα σας κρατάμε ενήμερους με ρεπορτάζ και φωτογραφίες για την πορεία και τις επιδόσεις των δυο σέρφερ του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.

 

 

 

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Στο Κολυμβητήριο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄

Στο Κολυμβητήριο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄   Ο Σεβασμιώτατος κ.Δωρόθεο Β΄ επισκέφτηκε την Δευτέρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares