Στίβος

Στο ΣΕΓΑΣ εντάχθηκαν οι Δρομείς της Σύρου

Το Δ.Σ του Α.Π.Σ Δρομείς Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση επίσημα πλέον να ανακοίνωσή στους φίλους του δρομικού κινήματος της Σύρου την ένταξη του Συλλόγου μας στο ΣΕΓΑΣ. Αυτή η εξέλιξη μας χαροποιεί και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, αφού μας δίδετε έτσι η δυνατότητα να προσφέρουμε στον αθλητισμό της Σύρου και όχι μόνο.

Στην απαντητική του αιτήματός μας επιστολή ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος καθώς και ο γενικός γραμματέας Βασίλειος Σεβαστής, εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους γι’αυτή την πρωτοβουλία. Παράλληλα δηλώνουν τη βεβαιότητά τους ότι ο Α.Π.Σ Δρομείς Σύρου θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Αθλητισμού.

Έπειτα κι από αυτή την εξέλιξη ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως ξεκινούν άμεσα οι ενέργειες για την περαιτέρω οργάνωση του Α.Π.Σ Δρομείς Σύρου.

Tags

Σολάρης Αντώνης-Χρύσανθος

Από το 1982 αρθρογραφεί χωρίς αμοιβή σε διάφορα έντυπα. Ξεκίνησε από την "Κοινή Γνώμη", ανταποκριτής της Σύρου στις εφημερίδες "Ομάδα και σπορ" και "Φως των σπορ" και στην εφημερίδα "Λόγος των Κυκλάδων". Στο sportcyclades24.gr αρθρογραφεί και φωτογραφίζει όλα τα αθλήματα. Επίσημος φωτογράφος σε παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Fina της FIVB , της CEV και σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος και League Cup της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close