Τετάρτη, 16 Ιανουάριος, 2019
Αρχική / Cyclades Water Sports / ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus (+) «SAILING ON THREE SEAS»…

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus (+) «SAILING ON THREE SEAS»…

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus (+) «SAILING ON THREE SEAS»…

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, πιστοποιημένος αθλητικός Οργανισμός του Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού  Χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακοινώνει τη συμμετοχή του ιστορικού Ομίλου στο Ευρωπαϊκό διακρατικό πρόγραμμα «Erasmus (+) – A6 Sport, Youth and EU Aid Volunteers», με τίτλο «SAILING ON THREE SEAS».

Τα κράτη της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Ισπανίας εκπροσωπούνται στο ιστιοπλοϊκό project  sailing on three seas από τους Ναυτικούς Ομίλους:

  • Syros Nautical Club, Greece (Ναυτικός Όμιλος Σύρου)
  • Yacht Club “Capt. Georgi Georgiev – Port Varna”, Bulgaria (Ναυτικός Όμιλος Βάρνας) και
  • Actividades Náuticas Tenerife Alejandro Cabrera, Spain (Όμιλος Ναυτικών Δραστηριοτήτων Τενερίφης).

Η δράση υλοποιείται άμεσα με έναρξη την 1.01.2018 και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2019 (τελική περίοδος αναφοράς).

Η υλοποίηση ιστιοδρομιών σκαφών κατηγορίας τύπου “Optimist” και “Laser” με ποικίλους σκοπούς και αποτυπωμένους στόχους στις τρεις θάλασσες των κρατών για νεαρούς/νεανίδες ιστιοπλόους, η απόκτηση ευρωπαϊκών εμπειριών, η υλοποίηση παράλληλων δράσεων (προπονητικά σεμινάρια κατάρτισης, ανταλλαγές εμπειριών, ανάπτυξη δια-συνεργασιών και λοιπές δραστηριότητες) συμπεριλαμβάνονται στις δράσεις που πραγματοποιούνται  στο επόμενο 12μηνο στις έδρες των τριών κρατών των Σωματείων.

Αθλητές και προπονητές με συνοδεία διοικητικών στελεχών των τριών Ναυτικών Ομίλων θα ταξιδεύουν στη Σύρο, την Τενερίφη και τη Βάρνα συμμετέχοντας σε ιστιοπλοϊκά camp και διευρύνοντας τα πεδία των εταιρικών σχέσεων των Ομίλων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, ένα από τα πιο ιστορικά και μεγαλύτερα ναυταθλητικά Σωματεία σε διεθνές επίπεδο, εκπροσωπεί την Ελλάδα και τη Σύρο ως κύριος φορέας (leading partner) και συμμετέχων συνεργαζόμενος φορέας (collaborative partner) σε ευρωπαϊκές δράσεις στο προσεχές έτος 2018 γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 125 επετειακά χρόνια από την ίδρυσή του.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου. [ link: www.nosyrou.gr το οποίο περιέχει το συνημμένο αρχείο που ακολουθεί στα αγγλικά ].

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

2ος Φιλικός αγώνας Optimist – Laser (Sailing Academy Race)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε φέτος ο δεύτερος φιλικός αγώνας των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Shares