Λοιπά Σπορ

Το Tinos Running Experience ταξιδεύει ….

Η προετοιμασία για το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE 2018 ξεκίνησε. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9 και 10 Ιουνίου 2018 και ήδη το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έχει αρχίσει να προγραμματίζει τις δράσεις για τη διαφήμισή του.

Η πρώτη έκθεση στην οποία θα παρουσιαστεί το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE 2018 θα είναι η έκθεση ΝΟΣΤΟΣ 2017, από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο, όπου θα συμμετέχει με περίπτερο ο Δήμος Τήνου, παρουσιάζοντας τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού του νησιού μας. Το περίπτερο του Δήμου θα εκπροσωπηθεί από μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.

Κατόπιν, το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE 2018 θα παρουσιαστεί, μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην ERGO MARATHON EXPO 2017 από τις 9 έως και τις 11 Νοεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο.

Η προώθηση των αγώνων θα γίνει, εκτός των άλλων, με το καθιερωμένο πια έντυπο, το οποίο θα είναι δεκαεξασέλιδο στα ελληνικά και στα αγγλικά, με πλήθος φωτογραφικό υλικό.

Πηγή : tinostoday.gr

 

Tags

SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close