Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Λοιπά Σπορ / «Χρυσάφι» στο λιμάνι της Ερμούπολης

«Χρυσάφι» στο λιμάνι της Ερμούπολης

«Χρυσάφι» στο λιμάνι της Ερμούπολης

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Trimore Syros Triathlon 2017 πραγματοποιήθηκε επίδειξη συχρονισμένης κολύμβησης από την Εθνική Ομάδα γυναικών   στο λιμάνι της Ερμούπολης και συγκεκριμένα μπροστά στο Άγαλμα της εθνικής Αντίστασης.

Την Εθνική ομάδα αποτελούσαν οκτώ κορίτσια από την πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης με την επωνυμία  Hellas Beetles Synchro Cup και όσοι δεν τα είχαν παρακολουθήσει είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τι έχασαν….  οι κοπέλλες της Εθνικής παρά τα προβλήματα ήχου που αντιμετώπιζαν για τις ειδικές συνθήκες της θάλασσας,  έκανα μια υπέροχη εμφάνιση με πετάγματα και συγχρονισμούς.

Ανάμεσα στα κορίτσια ήταν και το χρυσό δίδυμο της Εθνικής που το αποτελούν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου καθώς επίσης και η προπονήτρια Δέσποινα Θεοδωρίδου.

 

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

ΣΕΙΣΜΟΣ! Τα σαρκώδη χείλη και το καυτό ντεκολτέ εστεμμένης!

ΣΕΙΣΜΟΣ! Τα σαρκώδη χείλη και το καυτό ντεκολτέ εστεμμένης! Ρωσική καταγωγή, ελληνική ομορφιά το αποτέλεσμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares